Roxana și Vlad
rv2

Zilnic întâlnesc la sală cupluri noi și mereu îmi face plăcere să lucrez cu ele. Uneori însă apar și cupluri față de care mă atașez mai mult și parcă îmi pare rău să termin cu ei cursurile pentru dansul mirilor, în trecut am mai scris despre astfel de cupluri, cele mai recente fiind Georgiana și Bogdan și Anda și Dan

Roxana și Vlad formează unul dintre acele cupluri, ei au venit la mine acum aproape 4 luni din partea unei recomandări (Alexandra și Sorin care la rândul lor au venit din partea altei recomandări). Ei formează unul din acele cupluri pe care îmi face plăcere să le privesc doar pentru modul lor de a fi. Sunt frumoși unul în brațele celuilalt și minunați atunci când își zâmbesc reciproc. Îi puteți urmări în următorul clip a cărei coloană sonoră mi-a rămas în cap încă de când am văzut clipul, joi, la ultima ședință:

Cum au decurs cursurile pentru dansul mirilor

Țin minte că au venit cu Sorin la sală și la început doar am vorbit puțin urmând ca la scurt timp să ne apucăm de treabă. Au optat pentru unul din pachetele nostru de ședințe particulare + abonament la cursuri de dans de grup la jumătate de preț. Și-au continuat abonamentul și în luna următoare urmând ca din a 3-a lună să ne apucăm de coregrafia pentru dansul mirilor.

Cei doi au ales să facă un colaj format din două melodii, colaj care a mai apărut pe blogul si facebook-ul meu în ultimele luni:


Prima melodie: „So beautiful in white” – Westlife și a doua „Simply the best” – Tina Turner.

La început mi s-a părut că prima melodie nu s-ar potrivi foarte bine pentru ei, era parcă prea lentă și grea. Însă până să începem cursurile pentru dansul mirilor mi-am schimbat părerea și chiar mi s-a părut că se va potrivi foarte bine.

Coregrafiile și colajul a fost gata în aproximativ 5 ședințe urmând ca în următoarele 2 să ne axăm pe detalii ceva mai tehnice. Până la final ei au decis că ar mai vrea să ia încă 2 ședințe și am continuat să ne concentrăm ca dansul să fie cât mai lejer și cum să îi dăm fluiditate.

Update de la Vlad: „Neata! Nu am dormit mai mult de 2 ore, dar trebuie sa-ti spun ca NE-A IESIT DANSUL… YEEEEEEEEY!!!! Cat de curand il primesti”

Updat 2: Am primit filmulețul!!!

 

  1. Vichy Lotus Dance spune:

    O fericire implinita a multor cupluri ce si-au pregatit momentele unice din viata lor .Evenimentul cel mai frumos ,oferindu-le invitatilor clipe de neuitat la nunta lor .
    La Multi Ani tuturor pentru iubirea si fericire ce o au in viata lor .

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.