Colaj dansul mirilor – sirena și zeul
969941_550058281722044_787156238_n

Georgiana și Bogdan Velea au început să ia cursuri de dans pe la finalul lui 2012, am lucrat prima dată la grup pentru a ne familiariza mai bine unul cu celălalt și pentru a avea o înțelegere mai bună asupra stilului de lucru.

Înainte însă de a începe lecțiile am avut lungi discuții în privat despre ideea coregrafiei, conceptele ei și cum să le aplicăm. Colajul a fost gata cu mult înainte să ne apucăm efectiv de cursurile de dans pentru nuntă și pe parcurs au avut loc foarte multe modificări, în final melodiile alese au fost următoarele:

  1. Time of my life – Soundtrack Dirty Dancing
  2. The way you make me feel – Michael Jackson
  3. You’re the one that i want – Olivia Newton & John Travolta
  4. Ella bella – El Proyecto
  5. Danza kuduro – Don Omar
  6. Mambo no 5 – Lou Bega
  7. Macarena – Los del Rio
  8. Lambada – Kaoma
  9. Sex Bomb – Tom Jones
  10. Man with the hex – Atomic Fireballs
  11. Santa Maria de Buenos Aires – Gotan Project
  12. Time of my life – Soundtrack Dirty Dancing

Am fost și invitat la nunta lor de pe 20 Iulie, nuntă despre care am mai scris aici și m-am simțit minunat alături de cei doi! Nu doar pentru că am fost lângă ei în momentul dansului ci pentru că am avut emoții alături de ei când i-am văzut pe scenă dansând.
1000584_10200999496082525_1277743877_nA fost detașat cel mai lung și cel mai complex colaj la care am lucrat până acum și am fost extrem de mulțumit de ei. Un lucru care m-a surprins a fost diferența uriașă dintre antrenamente și dansul de la nuntă:  Bogdan este tot un zâmbet, Georgiana flirtează cu aparatul foto/video și amândoi sunt foarte carismatici! S-au ridicat la așteptările mele și au făcut să merite tot efortul pe care l-au depus cei doi.
Micuță Sirenă și Zeu al Mărilor vă mulțumesc pentru că m-ați suportat și m-ați ajutat să ridic ștacheta mult mai sus atunci când vine vorba de un colaj pentru dansul mirilor! Vă doresc tot binele din lume, o casă (de) beton și la cât mai multe clipe minunate unul în brațele celuilalt!

Sursă foto: http://www.fotodumbrava.ro/

  1. Georgiana spune:

    Multumim mult Adrian pentru cuvintele frumoase!!!! Te pupam!!!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.