Cursuri de dans copii – București

dansatori-copii-evenimenteCursurile de dans pentru copii sunt organizate în functie de varsta copilului dar si de experienta ce o au in momentul inscrierii la cursurile noastre de dans. Am intalnit situatii in care copilul este inzestrat cu talent in dans iar el este evoluat de noi si va intra direct la grupa valorica, totul depinde de copil si de implicarea parintilor.

Cursuri de dans copii la Lotus Dance.

Trupa Prinţi şi Prinţese – 4 – 6 ani in zilele de luni și miercuri – 18:00 -19:00!
Trupa Flori de Lotus – 7 – 14 ani in zilele de marti si joi – 18:00- 19:30!

 

Preț și program cursuri de dans copii

 • 4-6 ani

  250 lei

  • 8 ședințe / lună
  • Luni și Miercuri 18:00 – 19:00
  • Trupa Prinţi şi Prinţese

  Înscriere

 • 7+ ani

  290 lei

  • 8 ședințe / lună
  • Marți și Joi 18:00-19:30
  • Trupa lori de Lotus

  Înscriere

 • părinți-copii

  250 lei

  • 4 ședințe / lună
  • Sâmbătă 11:00-12:00
  • Grupă părinți copii

  Înscriere

Oferim tuturor copiilor de toate varste sa invete sa danseze, suntem mandrii de micutii nostri, se simt in largul lor din primul moment cand iau contactul cu noi, cu salonul de care sunt tare mandra de ce schimbarile ce le-am facut, te face sa te simti bine, din primul moment iti doresti sa dansezi. Copii sunt incantati de distractia noastra in pasi de dans, un consum de energie constructiva, accentul este pus pe dansurile moderne, un inceput in arta dansului, îi obișnuim cu ritmuri diferite de muzică, cu figuri simple de dans, cât mai variate, apoi, dupa un timp copii capata mai multa experienta, incredere mai multa in ei, in fortele lor iar dupa un timp vor deveni mult mai implicati, vor socializa si mai bine unul cu celalalt, vor deveni mult mai competitivi, devin mult mai atenti dar si satisfacuti de reusitele lor, unde firesc vor face o mare schimbare indreptandu-se catre concursuri de formatii.
Lotus Dance se mândrește cu foarte multe competitii, spectacole, festivaluri cu mari reusite alaturi de elevii nostri avand o organizare foarte buna si ne bucuram ca aducem multa diversitate.

Cursuri de dans copii, iar copilul tău se va potrivi la fix

lotus-dance-cursuri-de-dans-copii

Cursuri de dans pentru copilul nostru drag!
Dansul este un mod de viata pentru copilul Dvs!
Copii sunt fiintele cele mai dragi noua, incercam sa le oferim posibilitatea sa invete sa danseze, sa se distreze sub o forma placuta imbinata cu miscari ritmate iar ei devin mult mai curajosi atunci cand intra in contact si cu alti copii, simt o mai mare placere, o mai mare satisfactie ca stiu sa danseze, le creeaza o coordonare frumoasa, o tinuta speciala a corpului, ei fiind atrasi de muzica, avand chiar momentele lor de creatie, ajung la un moment dat sa-si creeze simguri propria lor coregrafie, evident fiind incurajati chiar de noi antrenorii. O trecere ușoara de la dansurile cu pregatire pentru copiii de varste mici, ajungand la pregatiri mai avansate cu elevii de varste mai mari, trecând prin mai multe etape pentru ca elevul sa evolueze către miscari mai diversificate, ajutandu-i să își formeze o miscare frumoasa corpului, o postura frumoasa, ei învață sa se disciplineze într-un mod foarte plăcut și distractiv, sa danseze cu aceeași intensitate schimbând stilurile de dans.

La cursuri de dans copii, principalele diferențe între cele două grupe se refera la modul de predare și modul cum sunt abordați copilașii. La început copii sunt atrași către dans datorita muzicii, fiind urmate de miscari care ii fac sa se distre in diferite forme, prin mici joculețe și melodii cât mai variate in care ei le pot interpreta cu ușurință.

Chiar dacă la început nu putem vorbii de competiții naționale, cu siguranță o să avem destul spectacole și evenimente în care piticul tău să poată dansa pe scenă. Vizitează și secțiunea media de mai sus pentru a vedea poze din diferite spectacole („A Venit Primăvara”, „Sosirea lui Moș Crăciun”, „Spectacolele Aniversare Lotus Dance”, „Suntem în vacanță” și multe multe altele), toate organizate în locații precum: Palatul Copiilor, Casa Centrală a Armatei sau chiar la sala Lotus Dance.

Dansul iti ofera un stil de viaţă frumos, educativ, inveti sa ai curaj si sa te distrezi alaturi de prieteni fara sa te temi ca nu sti sa dansez,adica dansul iti ofera multa stabilitate si ofera siguranta de sine indiferent de varsta. Prin dans iti mai oferă posibilitatea de a socializa și de a-ti face noi prieteni! Nu ezita, creeaza-ti un mod de viata frumos alaturi de noi! Cursurile de dans pot să înceapă chiar de mâine!!

Cursuri de dans copii, demonstrație video