Cursuri de dans copii – București

dansatori-copii-evenimenteCursurile de dans pentru copii sunt organizate în functie de varsta copilului dar si de experienta ce o au in momentul inscrierii la cursurile noastre de dans. Am intalnit situatii in care copilul este inzestrat cu talent in dans iar el este evoluat de noi si va intra direct la grupa valorica, totul depinde de copil si de implicarea parintilor.

Cursuri de dans copii la Lotus Dance.

Trupa incepatori- Trupa Printeselor – 4 – 6 ani in zilele de luni și miercuri – 18:00 -19:00!

Trupa intermediari – Trupa Flori de Lotus – 6 – 9 ani in zilele de marti si joi – 18:00- 19:30!
Grupa Performanta – pregatirea elevilor pentru performanta – dans sportiv – in zilele de luni și miercuri – 19:00 – 20:30!
Trupa Lotus Dance – in zilele de marți și joi – 19:00 – 20:30!

 

Preț și program cursuri de dans copii

 • 4-7 ani

  170 lei

  • 8 ședințe / lună
  • Luni și Miercuri 17:30 – 18:30
  • Grupă începători

  4 locuri libere

 • 8+ ani

  180 lei

  • 8 ședințe / lună
  • Marți și joi 18:30-19:00
  • Grupă avansați

  8 locuri libere

 • părinți-copii

  170 lei

  • 4 ședințe / lună
  • Sâmbătă
  • Grupă părinți copii

  6 locuri libere

Oferim tuturor copiilor de toate varste sa invete sa danseze, suntem mandrii de micuti pentru ca ei invata sa se distreze si sa-si consume energia într-un mod constructiv. Accentul este pus pe dansurile moderne, un inceput in arta dansului, îi obișnuim cu ritmuri diferite de muzică și cu mișcari si figuri de dans cât mai variate, apoi, dupa un timp, ii promovam si ii indreptam catre alte stiluri de dans, cum ar fi: dansurile sportive. Plecam de la dansurile moderne, unde ii ajutăm pe copii sa inteleaga anumite miscari puse intr-o coregrafie iar alaturi de trupa, vor deveni mult mai implicati, vor socializa si mai bine unul cu celalalt, vor deveni mult mai competitivi, devin mult mai atenti dar si satisfacuti de reusitele lor unde firesc vor face o mare schimbare indreptandu-ne catre concursuri de formatii.
Lotus Dance se mândrește cu foarte multe competitii, spectacole, festivaluri cu mari reusite alaturi de elevii nostri avand o organizare foarte buna si ne bucuram ca aducem multa diversitate.

Cursuri de dans copii, iar copilul tău se va potrivi la fix

lotus-dance-cursuri-de-dans-copii

Cursuri de dans pentru copilul nostru drag!

Copii find fiintele cele mai dragi noua, incercam sa- i intr-oducem intr-o lume frumoasa in arta dansului, ei fiind atrasi de muzica si avand momentele lor de creatie, ajung simguri sa va arate ca ei isi doresc sa danseze. O trecere ușoara de la dansurile din grădiniță și trecând către ceva care să îi ajute să își formeze o postura frumoasa a corpului, dansul fiind un mod de viata de la o varsta frageda sa trăiască viața prin dans! Astfel că ei învață sa se disciplineze într-un mod foarte plăcut și distractiv. Dar asta nu înseamnă că nu o sa mai danseze la aceeași intensitate, schimbând stilurile de dans, ne asigurăm ca piticii o să aibă atât mintea cât și corpul in permanenta activitate!

La cursuri de dans copii, principalele diferențe între cele două grupe se refera la modul de predare și modul cum sunt abordați copilașii, la început trebuiesc atrași către dans, astfel încât ei să fie cei care te trag de mânecă sa veniți la dans. Obținem acest lucru prin mici joculețe și melodii cât mai variate cu versuri ușoare pe care le pot interpreta cu ușurință. Pe când la copilașii mai mari accentul desigur o să pice pe corpul lor, pe dezvoltarea lui și pe asimilarea mai rapida a informațiilor.

Chiar dacă la început nu putem vorbii de competiții naționale, cu siguranță o să avem destul spectacole și evenimente în care piticul tău să poată dansa pe scenă. Vizitează și secțiunea media de mai sus pentru a vedea poze din diferite spectacole („A Venit Primăvara”, „Sosirea lui Moș Crăciun”, „Spectacolele Aniversare Lotus Dance”, „Suntem în vacanță” și multe multe altele), toate organizate în locații precum: Palatul Copiilor, Casa Centrală a Armatei sau chiar la sala Lotus Dance.

Dansul iti ofera un stil de viaţă frumos, educativ, inveti sa ai curaj si sa te distrezi alaturi de prieteni fara sa te temi ca nu sti sa dansez,adica dansul iti ofera multa stabilitate si ofera siguranta de sine indiferent de varsta. Prin dans iti mai oferă posibilitatea de a socializa și de a-ti face noi prieteni! Nu ezita, creeaza-ti un mod de viata frumos alaturi de noi! Cursurile de dans pot să înceapă chiar de mâine!!

Cursuri de dans copii, demonstrație video

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Sunt de acord cu procesarea datelor personale in scopul de a fi contactat de catre Asociatia Club de Dans Sportiv Lotus Dance.