Cursuri dans nuntă

Cursuri dans nuntă de la Lotus Dance. Pentru că noi te învățăm mai mult decât câțiva pași, noi te învățăm să dansezi și cream coregrafii care să ți se potrivească.

Ești în fața invitaților, în mijlocul ringului alături de persoana iubită în cea mai specială zi din viața ta, auzi melodia voastră că a pornit și trebuie să dansezi. Vrei ca dansul de nuntă să fie special? Vrei ca lumea să țină minte dansul vostru și să vorbească despre cât de impresionați au rămas? Atunci ne dorim același lucru!
poza3
Oferta de preţuri pentru cursuri dans nuntă

 • 5 ședințe

  690 lei

 • Pentru un dans simplu și de efect!

  Înscrie-te

 • 7 ședințe

  850 lei

 • Dacă vrei un dans special pentru nuntă, noi te ajutam sa te simti in largul tau!

  Înscrie-te

 • 10 ședințe

  1200 lei

 • Dacă vrei  mai mult decât un dans simplu, noi iti suntem aproape!

  Înscrie-te

 

Programul cursurilor de nuntă

 • Luni – joi: incepand cu ora 9:00- 17:30 sau de la 20:30- 22:00
 • Vineri: incepand cu ora 9:00 – până la ora 22:00 –
 • Sâmbătă: incepand cu ora 9:00 – până la ora 22:00
 • Duminică: începand cu ora 10:00 – până la ora 20:00

Alte informații și melodii pentru cursuri dans nuntă (click pe pictograme)

melodii de vals pt nunta
melodii de tango pt nunta
melodii romanesti pt nunta
colaje de melodii dansul mirilor

Oferim suport video gratuit pentru toți pașii predați în cadrul cursurilor de dans pentru nuntă.

De 6 ani diferite cupluri au ales sa ia lecții de dans alături de noi pentru cea mai specială zi din viața lor.
Suntem satisfacuti de reusitele cursantilor nostri cu coregrafii foarte frumoase la evenimentul lor.
Cei ce va doriti sa ne cunoasteti, va asteptam cu drag sa incepeti dansul cu noi. Va oferim posibilitatea sa alegeti un vals, tango, salsa, swing, cha-cha, rock&roll, cu Michael Jackson, Elvis, Beatles sau dansuri populare și multe alte stiluri, sau sa va indreptati cu mult curaj catre un colaj cu melodii din tot ce am evidentiat mai sus.

Pentru că a venit momentul cel mai important din viata voastra, in care o să vă aduceți aminte peste ani și ani, va oferim posibilitatea sa va alegi melodia preferata sufletului vostru sau melodiile de care sunteti atrasi pentru o noua distractie la nunta voastra, le oferiti prietenilor momente de neuitat iar din prima sedinta o sa prindeti aripi in arta dansului. Va oferim incredere in toate deciziile voastre!
O parte dintre cursanti au o mare teama si in special baietii, pentru aceste pregatiri de nunta dar am constat ca este doar o frica de inceput iar cand incep primii pasi in dans au observat ca de fapt dansul este mult mai usor decat si-au imaginat. Nu va temeti baieti, cel mai greu este pentru partenera, ea de regula isi doreste multe piruete, poze si intoarceri spectaculoase in coregrafie iar partea grea a dansului il au fetele, firesc ca ulterior o sa va impresioneze dansul iar spre final totul o sa fie mai mult decat v-ati imaginat.

Daca aveti timp putin la dispozitie, nu va faceti griji!
Multi cursanti vin in apropierea nuntii lor si asta din diverse cauze, nimic mai simplu, incercam sa va ajutam ca in putinul timp sa construim o frumoasa coregrafie cu figuri simple special sa va fie usor de retinut si evident o coregrafie sa se potrivească frumosului cuplu, astfel încât să ascundem stangaciile care le au toti cursantii la inceput de drum. Incercam să evidentiem frumusetea voastra intr-o superba coregrafie cu trairi si expresivitate pentru cel mai minunat moment al vietii voastre.

Cursuri dans nuntă, demonstrație video

 

Vă prezentăm o frumoasă amintire de viață chiar de la deschiderea nunții lor.

Ne bucurăm de fiecare dată când vedem reusitele cursanților noștri și am apreciat foarte mult implicarea lor intr-un timp foarte scurt, insă totul a ieșit așa cum ne doream. Au dăruit invitaților săi momente speciale ce i-au lăsat pe invitați fără răsuflare, plini de lacrimi parinții, bunicii și sigur prietenii, au emoționat prin delicatețea dansului lor. Ce poate fi mai frumos decât să-ți trăiești din plin momentele de dans pline de sensibilitate, emoții, iubire, trăiri intense, expresivitate și multă eleganță.

Vă dorim fericire, iubire și copilași frumoși ca voi!

 

Dans nuntă. Galerie foto