Cursuri de dans părinți și copii

Din luna Februarie reîncepem cursurile de dans pentru părinți și copii. Sunt disponibile 8 perechi – părinte-copil iar costul unui abonament este de 55 lei /persoană în zilele de Sâmbătă și Duminică de la ora 12:00 la 13:00.

Am început aceasta activitate de 7 ani și am avut rezultate foarte frumoase. Dovada cea mai bună: avem și azi în școala noastră de dans Lotus Dance copii care au început pe atunci orele de dans alături de parinți.

Am fost fascinați de relația dintre părinte și copil. Poate și datorită faptului că noi, la școala de dans Lotus Dance, suntem o echipă formată din mamă și fiu.

Relația părinte-copil este un lucru complex și e nevoie de foarte multă socializare pentru a-l incuraja pe cel mic să ramană singur într-o sală de dans fără unul dintre părinți. Dacă îl vezi că atunci când aude muzică reactionează dansând fără inhibiții, știi că e cazul să-l duci la un curs de dans. Eventual alături de cel puțin unul din părinți, astfel încât copilul să prindă și mai mult curaj dansând. Prin această relație copilul își creează un model de conduită în viață pe care-l va urma până târziu în perioada adolescenței și poate chiar și după. Noi venim în ajutorul părinților ajutându-i pe aceștia să creeze o relație sănătoasă prin muzică și dans.

Cursul are două obiective principale:

  • Formarea unei legături mai puternice între părinți și copii.
  • Să învățăm să dansăm într-un cadru familiar și familial.

Pentru a ne atinge aceste obiective ne folosim de dans și de mici joculețe în timpul dansului pentru a da copiilor mai multă încredere în sine și pentru a solidifica relațiile dintre părinți și copii.

 

cursuri de dans părinți și copii

Orar pentru cursuri de dans părinți și copii:

  • Înscrieri părinţi şi copii

    55 lei / lună / persoană

  • Sâmbătă și Duminică
    12:00

    6 locuri libere

În paralel copii pot să urmeze și cursuri de dans separat.

Pentru părinții interesați de cursuri de dans de grup avem și zile de antrenament separate.

Cursuri de dans părinți și copii. Preț:

Abonamentul este de 55 de lei de persoană pe lună și cuprinde 8 ședințe. Sugerăm ca cel puțin pentru copil cursurile să fie completate cu cursurile de dans pentru copii separat.

Cursuri de dans părinți și copii, la Lotus Dance

La școala de dans Lotus Dance oferim cursuri pentru mai multe categorii de persoane: școlari, pre-şcolari, adolescenţi şi adulţi în diferite stagii de pregatire, de la începători, intermediari, avansaţi şi performanţă.

Nouă, celor de la școala de dans Lotus Dance, ne place să învăţăm lumea să danseze! Ne place dansul, este viaţa noastră şi ceea ce dorim este să împărţim cu toata lumea magia dansului. Cea mai mare bucurie este să împărtăşim bucuria şi iubirea pentru dans cu persoanele care vor să danseze şi să înveţe de la noi.

Te așteptăm la școala de dans Lotus Dance din București, sector 3 pentru cursuri de dans părinți și copii.