Cursuri de dans

 

Te așteptăm în zona Alba Iulia / Baba Novac din București – Strada Popa Stoica din Fărcaș nr. 92 în timpul săptămânii până la ora 23:30 și în weekend până la ora 18:30.

 

Cursuri de dans – Lotus dance

Am înființat școala de dans în 2006, începând mic şi uşor într-o sală de sport a unei şcoli generale, pentru ca acum, șapte ani mai târziu, să ne desfășurăm activitatea într-un spațiu modern, dotat cu aer condiţionat, duşuri, vestiare, sistem audio de calitate şi multe multe oglinzi. Aici ne găsiţi acum, pe Strada Popa Stoica din Farcaş nr. 92! Sala de la Baba Novac/ piata Alba Iulia!

La Lotus Dance oferim cursuri de dans pentru mai multe categorii de persoane: școlari, pre-şcolari, adolescenţi şi adulţi în diferite stagii de pregatire, de la începători, intermediari, avansaţi şi performanţă.

Nouă, celor de la școala de dans Lotus Dance, ne place să învăţăm lumea să danseze! Ne place dansul, este viaţa noastră şi ceea ce dorim este să împărţim cu toata lumea magia dansului. Cea mai mare bucurie este să împărtăşim bucuria şi iubirea pentru dans cu persoanele care vor să danseze şi să înveţe de la noi.

Te așteptăm la școala de dans Lotus Dance din București, Sector 3.