Fericire mare, sa zburam din nou in dans!

Fericire mare dragii nostri! In curand ne vom deschide aripile pentru a zbura din nou in dans!
Atat de mult ne dorim sa ne revedem copilasii, prietenii, ne-a fost tare dor de voi, de acele clipe speciale pe care le-am trait intens in sala noastra de dans in frummoasele noastre competitii si cu siguranta acum le vom trai cu mai multa dorinta.
Speranta, trairea, energia, sanatatea si lumina sa ne insoteasca in fiecare zi din viata!

Ne pregatim sa ne distram alaturi de copilasi, de parinti si dragii nostri tineri care doresc atat de mult sa invete sa danseze si sa se distreze alaturi de noi.
Aceste minunate flori ne aduc o noua speranta, speranta de a ne revedea cat mai curand. De fiecare data cand le udam, le cantam, dar nu era suficient, ele erau obisnuite cu minunatele rasete de copii, a voiosiei lor din sala noastra de dans, ce veneau din glasul sufletelor ce se distrau si se rasfatau in dans cu acele trairi si energii ale lor ce ne colorau mereu viata.
Abia astept sa incepem frumoasa noastra activitate, sa iesim din aceasta situatie nedorita si cu siguranta vom aprecia mai mult ce inseamna viata fiecarui copil, fiindca el a suferit foarte mult, mai mult ca noi adultii.
In sfarsit vom reveni la activitatea noastra de dans, incepand din 15 IUNIE.

Va vom anunta prin intermediul site-ul nostru Lotus Dance, Facebook, Instagram, deschiderea programului nostru de dans..

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.