Dansatori evenimente

Lotus Dance pune la dispoziție dansatori evenimente de toate tipurile pentru o multitudine de stiluri:

  • dansuri clasice;
  • dansuri latino americane
  • dansuri populare;
  • street dance;
dansatori evenimente

Preţul pentru perechile de dansatori evenimente

Prețul pentru dansatori latino și standard este de 1600 lei și cuprinde două momente de dans cu pauză de 15~20 de minute pentru schimbarea costumațiilor.
Prețul pentru un singur moment realizat de copii este de 750 lei, iar pentru un moment realizat de adulți este de 950 lei.

  1. Momentul dansurilor clasice: vals lent, tango, vals vienez, quick step + 1 melodie de invitat la dans publicul.  Durata de 18 minute.
  2. Momentul dansurilor latino: samba, cha-cha, rumba, jive, passo doble + 1 melodie de invitat la dans publicul. Durata de 18 minute.

 

  • Melodiile pe care dansatorii invită la dans publicul se pot hotâră de comun acord!
  • Ora de începe a spectacolului o hotărâm de comun acord la semnarea contractului și cuprinde o marjă de eroare de 15 minute pentru schimbarea constumațiilor dansatorilor.
  • Oferim la cerere și filmări cu perechile de dansatori evenimente care o să vină la evenimentul dumneavoastră.

Pentru o ofertă mai detaliată legată de serviciile pe care școala de dans Lotus Dance le oferă sau dacă vreți un eveniment care să cuprindă și alte momente de dans ne puteți contacta la unul din numerele de telefon din secțiunea contact.

Perechile noastre de dansatori evenimente au participat la acțiuni corporate organizate de: Sephora, V.I.P. Expert Events, Vodafone.

Am avut și o serie de spectacole pentru nunți și petreceri private la locații precum: Palatul Snagov, Cazino Pallace din Sinaia, restaurant Margineni, Jade, Hotel Hilton, Pullman, Capsa, Marriot, Sofitel, Casa Centrala a Armatei, Hotel Alexander, Fratelli Lounge, Corpul Diplomatic, Aristocrat, Casa Alsy, Turbo Tequila, Ramada, Intercontinental, Restaurantul Isabel și lista poate continua.

Notă: Avem perechi de dansatori evenimente și pentru locațiile din afara Bucureștiului. Prețul combustibilului urmând să fie decontat de clienți.