I really love my job!
i-love-my-job

DSC_0818

Nu scriu asta ca să mă mândresc, dar cel puțin o dată pe lună întâlnesc un cuplu sau două care să mă facă să zic cât pot de tare că I LOVE MY JOB!

Azi mi-am luat rămas bun de la Anda și Dan, un cuplu care a ajuns să-mie fie foarte drag. Sunt unul din cuplurile acelea care se potrivesc la perfecție și care se completează unul pe altul de minune.

Cei doi au venit din partea lui Răzvan și a Dianei despre care am mai scris în trecut pe blog. Este minunat să vezi că lumea apreciază ceea e ai făcut și cel mai ușor vezi asta când alte apar din ce în ce mai multe cupluri din recomandări care ți se încredințează ție!

Anda și Dan o să aibă nunta pe 29 Iunie, au pregătit un colaj format din două melodii superbe! E vorba de Goo Goo Dolls – Iris și Sinead O’Connor -Why don’t you do right. Fiind un cuplu atât de drag și având două melodii care-mi plac și un concept de coregrafie pe care și eu l-aș adopta am pus foarte mult suflet în coregrafia lor. Lucru care s-a și văzut în modul cum au dansat și în interpretarea coregrafiei!

 

Al doilea cuplu pe care l-am avut azi a fost format din Vlad și Roxana. Și cei doi vin din partea unor vechi prieteni Sorin și Alexandra care au dansat un tango de excepție la nunta lor (și care mi-au promis filmarea!) .

Mi se pare că se formează un pattern (unul care-mi place) ca la nuntă să nu se mai danseze o singură melodie sau o melodie de vals ci să se folosească un colaj cu un mesaj special pentru cei doi. Lucru pe care l-am prezis la începutul anului. Vlad și Roxana o să danseze pe Westlife – Beautiful in White și Tina Turner – You’re Simply the Best. Colajul lor este încă în lucru, dar e timp din moment ce au nunta tocmai în August :)

Ei, la fel ca și Anda și Dan, sunt unul din cuplurile acelea care nu se satură cu puțin și vor cât mai mult. Nu renunță dacă nu le iese o figură din prima ci se împing unul pe altul pentru a obține un dans foarte special. O să revin cu un mic demo de la dansul lor cât de curând!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.