17 Mai 2016

A venit 17 Mai și avem un mic update legat de cuplurile noastre… Tango-uri, cupluri noi cu idei interesante, iar tango-uri și melodii faine!

Revenind cu update… avem așa:

A & C

Am avut două ședințe de atunci și o să urmeze a patra. În a doua ședință am început să lucrăm pe „Soha Mil Pasos” și am mai repetat vreo 20 de minute din Beyonce 1+1.

Pentru a treia ședință am terminat coregrafia de la „Soha Mil Pasos” și am legat primele două coregrafii.

Mixed feelings până acum în ciuda faptului că am început ședințele foarte bine, în ultimele două A&C au fost mai obosiți. Următoarea ședință o avem vineri seara și sper că o să fie ceva mai plină de energie :)

I & M

Cu ei am mai apucat să mă văd o dată, joi și urmează sâmbătă să am a doua ședință. Ședința de joi a fost pur și simplu wow! Cum M nu este o persoană deosebit de tehnică iar I are tendința să improvizeze mult când nu știe o mișcare, am decis să ies puțin din firul normal a unei coregrafii de nuntă și să adaug ceva scenografie (adică mai puțini pași de dans și mai multă poveste).

Am decis să le adaug în coregrafie o melodie nouă la care nu s-au gândit inițial. Mă așteptam să fie poate ușor reticenți, dar au fost mai mult decât fericiți când au auzit melodia și de-a dreptul în extaz când au văzut coregrafia. Probabil o să fie cuplul cu cea mai ca lumea coregrafie din 2016 :)

Le-am dat de ales între „Peggy Lee – Why don’t you do right ” și „Peggy Lee – Fever”. Au ales-o pe prima, dar cum nu mi s-a părut că originala ne ajută destul de mult în mix-ul cu restul colajului așa că am decis să folosim varianta de la Sinead O’Connor. A iesit… absoluti grozav :) Urmează să lucrăm la rock and roll și thriller și am câteva idei fantastice!

L & A

L&A au început să vină la dansuri undeva în septembrie anul trecut, dar au venit doar pentru o perioadă scurtă. În ianuarie au revenit la cursurile de grup ca să se pregătească pentru dansul de nuntă (cam iei au fost motivul pentru care am scris articolul cu abonamentul de grup + ședințe particulare).

La începutul primei ședințe, ei nefiind foarte hotărâți, am stat vreo 10 minute să trecem prin mai multe melodii. Într-un final ne-am decis la Carpenters – Close to you.

De ce am vrut să subliniez că datorită lor am scris articolul legat de abonamentuld e grup + ședințe particulare? Pentru că a fost o diferență uriașă. La început, nu se descurcau prea grozav, chiar eram tentat să le zic să facă o coregrafie mai simplă. Însă, nu doar că nu am mai stat 1-2-3 ședințe să le explic pasul, dar erau deja sincronizați unul cu altul și am putut să lucrez în totalitate la coregrafie! Prima ședință s-a terminat și 1/2 din coregrafie e gata. De vis :)

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.