Ședințe de nuntă + grup

Nu sunt un om de vânzări. Urăsc să vând ceva și mă simt ciudat când simt că și într-o oarecare măsură cineva poate să gândească de mine că asta încerc să fac. Așa cum poate fi considerat articolul ăsta… Dar nu este și sper să pot să vă fac să înțelegeți de ce.

Pentru noi e importantă calitatea dansului. Mult mai importantă decât volumul sau efortul depus pentru a îl face să arate bine. Ca să ajutăm cuplurile care se pregătesc pentru dansul de nuntă, am decis să oferim pentru un timp limitat ședințele de grup la jumătate de preț pentru cuplurile care pregătesc dansul de nuntă la noi.

Între timp, pentru că rezultatele obținute au fost foarte bune, oferta limitată a devenit permanentă.

Dacă până acum stăteam la prima ședință pentru nuntă să arătăm câțiva pași de bază și abia în ședința a treia ne apucam de coregrafie, acum, cu doar o lună de dans la orele de grup am reușit din prima ședință să facem coregrafia. Am sărit direct peste cum să îți ții partenera și am ajuns direct la pași laterali combinați cu două întoarceri, trei învârtiri și o tură în jurul sălii.

Avantajele sunt multe:

  1. Crește calitatea dansului de nuntă. 5 ședințe în care să înveți să dansezi (dintre care 2 de coregrafie) devin 4 ședințe de coregrafie și una de aranjat detalii.
  2. Este mai ieftin decât să iei doar ședințe private.
  3. Înveți și alte stiluri de dans. La nuntă sau la un alt eveniment, nu vei dansa doar un singur stil (vals, să zicem). La orele de grup facem rock and roll, tango, vals, salsa, cha-cha și chiar și o brașoveanca sau un alt stil de dans popular.
  4. Mai cunoști și alte cupluri care sunt în aceeași situație ca tine în toiul pregătirilor de nuntă. Țin minte chiar de un cuplu care a rămas fără fotograf și a găsit unul printr-un alt cursant.

Cam atât am avut de spus… dacă sunteți curioși vă invit să intrați și la secțiunea de prețuri pentru a vedea întreaga ofertă.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.