Colaje pt Dansul Nunții – 2
46680_661500883863460_443808888_n

Tendințe pentru dansul nunții

Am trecut ușor de jumătatea anului și am ajuns la concluzia că mirii aleg din ce în ce mai des pentru dansul nunții colaje din două melodii. Până anul trecut la cursurile de dans pentru nuntă cele mai folosite erau colajele cu tentă amuzantă, dar se pare că anul acesta mai căutate sunt colajele ceva mai scurte formate fie dintr-un vals și tango sau vals și  slowfox.

Colajele funny

Recunosc, eu nu sunt mare fan al colajelor cu tentă funny, dar asta nu mă oprește să mă distrez, să apreciez și să aplaud când văd un astfel de dans la nuntă. Chiar pe 20 sunt invitat la nunta unor prieteni care au pregătit împreună cu mine un colaj de 9 minute! Și cu toate acestea dacă ar fi de ales pentru nunta mea cred că m-aș îndrepta către un colaj format doar din două melodii, probabil un vals și un tango. Încă nehotărât asupra melodiile, dar nu e grabă, nu am nimic planificat :)

 

Diversitate în melodiile pentru nuntă

Cel mai mult apreciez diversitatea pe care o văd în melodii și în tematica nunții. Anul trecut aveam 3-4 melodii pe care le întâlneam aproape în fiecare weekend la cuplurile noastre, anul acesta nu știu dacă am avut mai mult de trei cupluri care să danseze pe aceeași melodie la nuntă! După cum am zis, foarte multă diversitate atât în stilul de dans cât și în melodiile alese. Este posibil ca acest lucru să se datoreze și faptului că lumea vrea să iasă din ce în ce mai mult în evidență la dansul nunții, fapt pentru care am văzut o creștere și a numărului de cupluri care înainte de orele private se înscriu și la cursurile de dans de grup.

Colajele din ultimele luni

Vlad si Roxana

Cristi si Monica

Colaj Anda și Dan 29 Iunie

Colaj Nuntă Ninel si Adina

Colaj Ruxandra și Cosmin

Colaj dansul nuntii – Lucky & The way you make me feel

Colaj Nuntă Bogdan & Cristina

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.