23 Mai

Pe scurt: cursuri pentru nunți, concurs și ore de grup cu picii

Nunți

Îmi place să mă folosesc de recuzită când fac coregrafiile pentru nuntă. Îmi place să discut cu cuplurile pe îmbrăcămintea lor și pe ce alte mici elemente mai putem folosi. precum elemente din tema nunții.  Motiv pentru care anul trecut am folosit la o coregrafie o trotinetă.

I&M – ședința 3

Mereu mi-a plăcut cum îi stă lui M cu ochelari de soare. Nu știu exact de ce, arată cool. Așa că am decis să aduc aerul ăsta de coolness și în coregrafia lor. După ce la melodia precedentă M a rămas fără sacou pe el pentru că I i l-a dat jos, am decis să facem un rock’n’roll star din el pe o melodie de a lui Elvis. Așa că ne vom folosi de aplauzele publicului și o pereche de ochelari :)

Îmi e greu să descriu în cuvinte exact coregrafia, dar până acum avem așa:

 1. Un început nebun cu coregrafia din dirty dancing
 2. O melodie sexy în care M rămâne fără sacou
 3. Un rock and roll în care să ridicăm publicul de pe scaun
 4. Un Thriller de la MJackson aproape perfect sincronizat.

O să încerc să prind câteva cadre cu ei pe care să le adaug săptămâna viitoare.

This is gonna rock the place!

M&G – ședința 4

Destul de mulțumit cu ultima ședință cu toate că știu că puteam mult mai bine. Mai aveam vreo 20-30 de secunde din coregrafie de făcut și le-am terminat rapid în probabil primele 30 de minute din ședință. Astfel, am ajuns să repetăm o oră întreagă.

Aș vrea să subliniez importanța de a repeta acasă… sau măcar de a te uita pe filmare o dată sau de două ori înainte de ședință. Am trece ușor peste unele momente incomode în care nu mai ținem minte coregrafia.

Urmează să mai facem două ședințe. Una peste două săptămâni și încă una fix înainte de nuntă.

A&C – ședința 4

Am început ședința, dansează pe Beyonce și rămân mască! Le-a ieșit extrem de bine coregrafia, foarte naturale privirile și gesturile, se încadrează pe muzică foarte bine. Ce să mai.. fix cum ar trebui să fie… dar…

Soha Mil Pasos… auch… s-au împedicat, s-au lovit, s-au împotmolit și nu a mai ieșit nimic. Ușor tentat să le spun să renunțe la melodie… Dar am trecut mai deprate cu promisiunea că vor repeta mai mult acasă.

Rock and roll, prima ședință, coregrafie de 40 de secunde terminată, memorată și le iese foarte bine. Am devenit și mai tentat să le zic să renunțe la melodia anterioară… Vom vedea cum se prezintă în ședința a 5-a.

Mențiune

Nu prezint toate cuplurile. Prezint doar pe unii dintre ei (2-3 în general), în funcție de ce s-a mai întâmplat la ședințe. De asemenea, prezint doar cuplurile de care mă ocup eu nu și alte persoane.

Concurs

Concurs la Rin. Cristi cu noua partenera în concurs au dansat foarte foarte bine. Mult succes în continuare! Pentru mai multe poze, pe pagina de Facebook Lotus Dance

Ca amintire… un selfie :)

13260117_1277399408940268_2140344306364673433_n

Piticii

Pregătesc un spectacol de final de an școlar. Ne vedem la Palatul Copiilor pe 11 Iunie și până atunci vă las cu un mic teaser.

 

 1. Alina spune:

  Doamna Vichy va mulțumim pentru implicare și profesionalism! Coregrafiile de vals și tango de la dansul mirilor au fost minunate! Fara sprijinul dumneavoastră nu am fi reușit sa prindem curaj sa dansam în public. Cursurile pentru dansul mirilor ne-au folosit la toate petrecerile și evenimentele la care participam. Recomand cu mare drag! Alina

 2. Ion si Mirela spune:

  Cum spune si melodia aleasa, dansul mirilor a fost SPEECHLESS (MJ), va multumim din suflet pentru daruirea si implicarea privind pregatirea dansul de deschidere a unei serii de vis, anume nunta visurilor noastre. Vreau sa stiti ca pentru noi intr-un timp foarte scurt ati devenit o persoana foarte importanta prin sufletul dumneavoastra deschis si vesel in a ne intelege si a ne apropia de dumneavoastra.
  P.S Va multumim din suflet pentru surpriza facuta de a fi alaturi de noi in momentul deschiderii serii.
  Cu multa caldura tinem aproape, avand in vedere ca atmosfera la orele cu dumneavoastra este o solutie ideala pentru a ne deconecta de probleme si activitatile de zi cu zi.

  Va pupam, Ion si Mirela!!
  :* :* :*

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.