Slăbeşte prin dans! Partea I

Dansează ca să slăbeşti!

Vrei să slabeşti, dar nu poţi pentru că nu ai găsit încă o metodă care să ţi se potrivească? Sau doar vrei să mai dai jos 2~3 kilograme. În oricare din cele două categorii te-ai încadra să ştii că ai ajuns unde trebuie. Pentru că urmează să afli secretele slabitului prin dans! Ceea ce trebuie să faci si ceea ce nu trebuie să faci.

Ca să slăbesti prin dans, ai nevoie in primul rând de un loc de dans, acasă, la o sală de dans sau chiar şi în aer liber. Poţi să faci asta atât noaptea cât şi ziua, totul depinde de tine. Tot ceea ce contează este să te mişti!

Slăbirea prin dans este una din cele mai distractive moduri de a slăbi. Toată lumea iubeşte dansul, toată lumea iubeşte să danseze. Aşa că îmbini utilul cu plăcutul şi nu o să mai ai probleme. Poate că iţi zici: “eu nu pot dansa”, adevărul este că toată lumea poate să danseze! Tot ce trebuie să faci este să găseşti o melodie, să inveţi o coregrafie care să se potrivească şi să o repeţi! Sună complicat? Nu este deloc, este chiar foarte simplu. Cineva care dansează cum trebuie în mod regulat o să reuşească să slăbească fără probleme, o să îşi imbunătăţească şi condiţia fizică şi o să aibă şi un corp mai atractiv.

Sunt mai multe moduri de a slăbi prin dans, poţi să alegi cursuri de dans latino, street-dance, hip-hop, tango sau ore sepciale de aerobic îmbinate cu dans. Dacă slabeşti prin dans o să iţi ajuţi în acelaşi timp şi inima foarte mult, dansând îţi măreşti bătăile inimii şi astfel îţi antrenezi unul din cei mai importanţi muşchi din corp. Un alt beneficiu al slăbitului prin dans este faptul că nu trebuie să faci acest lucru timp de multe ore. O oră pe zi, o dată la două zile este mai mult decât suficient.

Citeşte si partea a 2-a a articolului  pentru sfaturi din partea instructorilor Lotus Dance ca să aflii cum poţi să slăbeşti şi să te simţi bine în acelaşi timp.

 

  1. Cr spune:

    Daa,poti slabi prin dans…plus ca nu simti „exercitiile” ca pe o povara :”of, iar mai trebuie sa fac inca 20 de abdomene”sau ceva de genul asta ..dansezi,te simti bine si dupa ceva timp incepi sa vezi burtica cum scade si se formeaza patratele ,picioarele la fel mai bine definite,umerii si sa nu uitam, POZITIA,atitudinea chiar ..dupa un timp incepi sa vezi ca semeni cu marii dansatori,preiei putin din atitudinea lor si asta te face sa te simti supeeeer bineeee asa ca nu mai asteptati si veniti la dansssssssss!

  2. Adrian spune:

    E mult zis că se vor vedea patraţelele fără un efort fizic considerabil. Dar este adevărat, dansatorii au abdomenul dezvoltat pentru că atunci când dansează îl folosesc foarte mult. Mai ales pentru menţinerea centrului de echilibru.

    Cât despre preluarea atitudinii sunt total de acord. Doar prin faptul că îi priveşti capeţi o mai bună întelegere a mişcării.

  3. Cr spune:

    Eu am noroc atunci ,am pornit de la 65.5 cm si am ajuns la 61 :D.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.