Slăbeşte prin dans! Partea a II-a

Cel mai bun sfat pe care vi-l pot da eu este să dansaţi un stil care să vă placă. Dacă nu îţi place ceea ce faci, in scurt timp să renunţi şi nu o să caştigi nimic. Decât timp pierdut. Aşa că, gaseşte o sală care să predea stiluri de dans care te atrag, spune-le instructorilor de la sală motivul principal pentru care vrei să dansezi  pentru o mai bună încadrare într-o grupă şi dansează!

Un alt sfat dat de mine şi instructorii Lotus Dance este să socializezi. Socializând o să vii cu mai mare chef la o şcoală de dans, timpul o să ţi se pară că trece mai repede şi o să te distrezi mult mai mult.  Slăbitul prin dans este în continuă creştere datorită faptului ca te face să te simţi atât de bine. Intr-o singură oră de dans, poţi arde până la 400 de calorii! Acelaşi număr de calorii l-ai arde şi dacă ai alerga sau ai înota timp de o oră. Tu ce preferi să faci?

Ca orice alt exerciţiu fizic, este foarte important să te încălzeşti întainte să dansezi, să porţi haine cât mai lejere care să iţi permită mişcări cât mai variate şi desigur, o pereche de pantofi.

Să recapitulăm beneficiile slăbitului prin dans:

  • Nu trebuie să cheltui mulţi bani! Nu ai nevoie de o vestimentaţie anume, o pereche de pantofi si haine oarecare, muzică pe gustul tău şi eşti gata!
  • Dansând în mod regulat o să te ajute să slăbeşti! O să te ajute să obţii şi să menţii şi un corp tonifiat şi sănătos.
  • Dansul te face mai flexibilă şi astfel si mai puternică.
  • Dansul este bun atât pentru corp cât si pentru minte. O să slăbeşti şi o să te simţi şi o să ai şi o impresie de sine mai bună. Dansul este o metodă foarte bună pentru a scăpa de stres.
  • Dansul e ceva distractiv! Nu trebuie să-ţi faci griji să fie perfect. Cântă, dansează, sari si simte-te bine!!

Ai nevoie de mai multe motive?? Alege muzica şi HAI LA DANS!!

  1. Negoita Teodora spune:

    Asa este. Eu m-am inscris la dans ca sa slabesc si am slabit ffff mult. Mi-am tonifiat corpul. Am si mentinut greutatea tot prin dans. Va multumesc mult.

  2. Adrian spune:

    Mulţumim şi noi Teo pentru feedback-ul pozitiv! Sunt sigur că mai sunt persoane care au slăbit prin dans.

    Personal ştiu cursanţi de la noi care apucându-se de dans din diferite motive şi observând că uşor uşor au început să slăbeasca au decis să ţină şi o cură. Rezultatele au fost incredibile.

  3. Cr spune:

    „Dansul e ceva distractiv! Nu trebuie să-ţi faci griji să fie perfect. Cântă, dansează, sari si simte-te bine!!” aici exista anumite persoane care ar trebui sa lase orgoliul putin deoparte si sa faca miscari in public cu riscul de a gresi…spun asta pt ca am vazut ca unii dintre ei raman pe scaun pt ca ei nu stiu f bine coregrafia(la un eveniment spre exemplu) sau pt ca le e frica de reactia celorlalti (sa nu rada daca ma impiedic etc)…pana la urma suntem oameni si nu suntem perfecti…emotiile exista la inceput insa cand te obisnuiesti cu atmosfera realizezi ca a iesit totul bine dupa ce „ti ai asumat riscul” :D

  4. Adrian spune:

    Ai dreptate Cristina, în general este vorba de „frica de absurd”. Ştiai că există şi o fobie legată de acest lucru? Se numeşte chorofobie!

  5. marius spune:

    Am slabit 18 kg in 10 saptamani prin dieta si dans la inceput dansam 30 min.si acum am ajuns la 3 ore cu o pauza de maxim 5 minute in total ritmul fiind cand alert cand foarte alert e foarte greu trebuie sa ai o ambitie de fier.Precizez ca am avut 112 kg.Antrenamentul il fac de 5 ori pe saptamana si regimul consta in fructe,lactate multe in special lapte si fara dulciuri,sucuri,prajeli si alte cele,carnea de pui e baza in special pieptul de pui.Mult succes celor care vor sa slabeasca

  6. Cr spune:

    Felicitari!Eu cred ,ca nu trebuie doar ambitie,in primul rand sa ti placa sa faci asta pt ca asa ajungi sa dansezi 3 ore,altfel nu…

  7. Ela spune:

    Am 20 de ani si imi doresc foarte mult sa slabesc. Cand am vazut site ul Dvs. m-am gandit ca eu iubind foarte mult muzica si dansul as putea imbina utilul cu placutul. As vrea sa stiu cand sunt cursurile si la ce pret este abonamentul lunar? Multumesc!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.