Ce reprezintă dansul în pereche
tango

Dansul este o experiență intimă! Lași cealaltă persoană să te atingă, să îți simtă corpul, îmbrățișarea confortabilă. Te predai, simți modul blând de a conduce și modul liber de a urma, simți protecție, acomodare și complementare unul cu celălalt. Îl lași pe partener să îți acceseze, să asculte și să îți simtă vocea din interior, emoțiile, sentimentele, expresiile și personalitatea.

 

De fapt, partenerul tău poate să afle foarte multe despre tine prin dans! Modul cum vă conectați, mișcați, comunicați, răspundeți și vă adaptați este o poveste! O poveste care spune foarte multe despre tine, despre calitățile tale somatice, psihologice, etice, aristice și estetice. Modul cum te comporți când sunteți dezbrăcați arată adevărata persoană! Prelucrați sau bruți, motrici sau nu, cu ureche muzicală sau afoni, cu pasiune sau fără, cerebrali sau sentimentali, calmi sau irascibili, grațioși sau împiediați, flexibili sau fără capacitate de adaptare, dornici de cooperare sau egocentrici, aroganți sau cu respect.. toate aceste lucruri sunt expuse prin dans.

În dans și în sex ești total dezbrăcat! Fizicul, sufletul și mintea capitulează în fața partenerului. Am avut propoziția asta în minte de două săptămâni. Acum am putut să o dezvolt în întregimea ei.

  1. Petrica spune:

    As spune ca in dans si iubire esti total dezbracat. La partea cu sexul poti avea foarte multe pe tine :)

    Anyway… buna asta. Am avut aceeasi epifanie seara trecuta.

    Pe curand and keep on good work :)

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.