Zilele Bucureștiului

Am petrecut o zi specială alături de părinții și copii școlii noastre de dans într-o companie extrem de frumoasă, avand posibilitatea să etalăm costumațiile. Nu sunt ele de epoca, dar sunt asemănătoare stilului vechi din timpurile când toate doamnele si domnii iși dădeau întâlniri în centrul Bucureștiului, care mai de care costumați și doamnele accesorizate, așa cum se purtau pe’atunci. De fapt ideea în sine este ca această sărbatoare să o petrecem în companiile prietenilor și ne scoate din casă special pentru socializare unde ne simțim foarte bine în compania muzicii și a dansului la „Festivalul Zilele Bucurestiului „.

778dc780-e24c-4313-991c-efbed083bffa

Copii s-au simțit foarte bine, am avut și momente de dans și pentru că am început cu plimbările frumoase în parc am venit cu un program de Vals, Tango, Quick Step și ca să mai diversificăm puțin atmosfera, am prezentat și Flamenco împreună cu întreaga familie Lotus Dance .

Mulțumim din suflet tuturor părinților, bunicilor, prietenilor și nu în ultimul rând susținătorilor noștri! Data viitoare vom fi cu toții și mai pregătiți pentru această frumoasă zi de sărbătoare, cu și mai multe dansuri, costumații și momente unive. A fost o seară de neuitat alături de școala de dans Lotus Dance.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.