Cantonament Lotus Dance

Deja am început să ne gândim la cantonamentul din acest an care se va desfășura în perioada 3-13 August, durata fiind de 6 sau de 10 zile, la alegere. Ne bucurăm enorm când vedem că avem multe cereri din partea copiilor și părinților pentru cel de 10 zile și dorim să anunțăm că acest cantonament nu este doar pentru copii, ci pot veni și adulții, părinții și bunicii.

Pensiunea Katharina

Cantonamentul se va ține și anul acesta în Bran la pensiunea Katharina (strada Dr Liviu Popovici), o parte dintre copii și-au făcut deja planul cum o să stea în cameră și eu am început să pregătesc programul special pentru cantonament. Vom petrece cel puțin la fel de bine cum ne-am simțit în anii trecuți.

Voi pune la dispoziție un program care va începe la prima oră dimineața, va dura până seara și va cuprinde: antrenamente de dans într-o sală special amenajată, plimbări prin împrejurimi și jocuri care au ca scop dezvoltarea condiției fizice a celor mici. Desigur, distracția nu va lipsi nici pentru cei mici, nici pentru cei mari, deoarece vom include  momente în care vom râde și ne vom distra împreună, indiferent de vârstă.

Dis-de-dimineață

Antrenamentele vor începe dimineață la ora 7:30 cu alergări ușoare, cu încălzirea sufletului în raze de soare, cu mișcări de stretching pentru corp, brațe și picioare îmbinând toate aceste activități într-un mod plăcut și încercând să îi învățăm pe cei mici să aibă un stil de viață sănătos.

După ce am terminat cu pregătirea de dimineață vom continua cu micul dejun: o masă bogată și diversificată urmată de o perioadă de relaxare de o oră și de antrenamentele de dans.

La ora 13 se va servi masa de prânz: supă, ciorbă, fripturi, salate și mult așteptatul desert.

Masa de prânz este urmată de o pauză de trei ore în care se vor odihni, deoarece la ora 17:00 începe antrenamentul de dans unde și cei mici vor putea juca rolul de coregrafi ca să le dezvoltăm spiritul artistic. Vom lucra împreună și, sub îndrumarea mea (Vichy) își vor crea propriilor lor coregrafii și, la final, vom forma o coregrafia luând câte puțin din ideile fiecăruia. Sper ca acest lucru să ajute să îi transforme puțin pe cei mici, să devină mai hotărâți, mai atenți și să conștientizeze atenția pe care trebuie să o dea instructorului în timpul antrenamentelor.

Ne dorim să învățăm să dansăm frumos, să aducem corpului o altă atitudine, o altă prestanță, dorim să avem un corp frumos și sănătos.

Vom face coregrafii, vom învăța figuri de dans, stiluri noi și tehnică nouă pentru fiecare secțiune, învățăm să dansăm pe muzică și ei își pot îmbunătăți și perfecționa muzicalitatea.

Totul trebuie să vină din interior și asta îi învăț pe copii, doresc să se deschidă precum o floare de Lotus, ei se simt foarte bine și mă fac să merg și mai departe și să facem și mai multe lucruri minunate.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.