Salsa flashmob – părerile de după
700x690_bon-jovi-have-a-nice-day

Tocmai am ajung acasă de la flashmobul de salsa organizat azi la Piața Unirii, pe Lipscani și în față la statuile de la Universitate. Wow! Pur și simplu wow!!

La prima locație nu am simțit atât de multă energie degajată de către dansatori, majoritatea erau ușor timizi când au început să danseze, dar a fost un moment plăcut. Muzica nu a ajutat prea mult din păcate, cel puțin la bachata muzica abia se auzea. Nu mai pomenesc de întreruperile foarte dese ale melodiei care te cam scoteau din starea de dans.

La a treia locație deja toți eram obișnuiți cu dansul și intrasem în atmosfera latino. Dansul a decurs fenomenal!Când am ajuns pe Lipscani în față la BCR/BNR și am început să dansăm situația s-a schimbat în totalitate. Cu toții dansam și ne simțeam bine, nu mai făceam diferența între un dans făcut în club sau un dans făcut pe stradă în plină zi. Mă uitam în jurul meu și vedeam lumea zâmbind și fiind total relaxată, bucurându-se de muzică și profitând de soare! Când ne-am aliniat și am început să dansăm pe melodii precum „La Mujer del pelotero” am fost surprins de sincronizarea tuturor pe ritmurile latino! Felicitări leaderilor care au stat în față! Nu vă cunosc, dar ați fost energie pură! Toți participanții au fost energie pură!

Later edit: Îmi cer scuze, nu știu cum am putut să scriu acest articol fără să menționez câte ceva de organizatori. Felicitări Elena Barabuta și Ștefan George! Mulțumim pentru experiența unică și că ați reușit să aduceți împreună atâtea școli de dans și atâția pasionați de salsa!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.