Activităţile din săptămâna 16-20 Aprilie
dansul nuntii

 

Şi iată că a mai trecut o săptămână în paşi de dans. O să încerc să scriu mai des despre activităţile noastre la sala de dans din două motive : să vadă şi restul lumii ce facem noi la sală şi al doilea motiv ca să am şi eu o mai bună evidenţă a ceea ce am făcut şi a ceea ce urmează să fac în cadrul grupelor. Astfel că o să încep cu weekend-ul, care după părerea mea a fost un weekend plin cu zâmbete şi voie bună.

Edi și Diana

au venit din partea Elizei și a lui Gabi( şi de ei voi scrie mai jos), vor să danseze la nunta lor un tango pe melodia Por una  cabezza din Parfum de Femeie. Au pāșit cu timiditate în sală  accentuând mereu ideea de a face un dans simplu și cât mai scurt.  Când au văzut că doar după prima ședință lucrurile merg atât de  bine, au căpătat mult mai multă încredere în ei și în capacitatea lor de invata coregrafia.

Sorina si Bogdan

Cuplu care a venit prima dată la mine la sală acum un an cu scopul de a se mișca. După mai multe  etape când ba au venit ba nu au venit din cauza programului de serviciu, a sosit și momentul mult aşteptat de cei doi : dansul pentru propria nunta. Ei dansează un vals pe melodia “Save Your Love” de Renee & Renato, melodie care are în versuri multe hint-uri către un loc foarte special pentru ei, mai exact Roma. Motivul? Fără să devenim foarte indiscreţi o să vă zic că Bogdan i-a cerut mâna Sorinei în acest oraş minunat numit. Trebuie să  recunosc că până acum nu am mai făcut o coregrafie atât de complexă precum a lor, în principiu datorită faptului că nu aveam nici foarte mult timp. Dar ei nu doar că au o coregrafie complexa, dar o si dansează foarte bine. O să intru mai mult in detalii despre nunta lor cu cât ne apropiem mai mult  de ziua nuntii.

cuplu la dansul de nunta

Eliza si Gabi

Tocmai ce au terminat cursurile de dans pentru nunta la noi și urmează să aibă mult aşteptatul eveniment săptămâna viitoare pe 28. Dansează tango pe melodia „Eu Vreau să- ți Spun că Te Iubesc” cântată de Ştefan Iordache şi Sanda Ladoşi. Gabi şi Eliza s-au întalnit cu Sorina şi Bogdan, ambele cupluri au fost foarte fericite de prestaţia pe care a avut-o celălalt cuplu. Fiecare îşi aducea unul altuia numai cuvinte de laudă pentru inspiraţia de care au dat dovadă în alegerea melodiei, pentru mişcările graţioase pe care le au, pentru că sunt foarte carismatici etc. Chiar dacă nu a fost o ultimă şedinţă ca la carte(asta datorită faptului că au repetat coregrafia de foarte foarte multe ori), am fost foarte mulţumit de ei şi sunt sigur că o sa aibă un moment de neuitat la nuntă! Mai ales datorită sarmului şi jocului de scenă pe care îl au cei doi. Aştept cu mare nerăbdare filmarea promisă. Nu pot să închei descrierea lor fără a menţiona faptul că au fost unul din cele mai vesele cupluri alături de care am avut plăcerea să lucrez. Nu cred ca a fost moment în care să nu aibă zâmbetul pe buze cel puţin unul din ei.

 

Robert şi Alina

La nunta cărora vom avea plăcerea să mergem şi să dansăm. Despre ei pot să zic un lucru foarte clar, sunt stresaţi că nu o să le iasă dansul de nunta, dar eu sunt foarte relaxat, a 4-a şedinţă (din pachetul de 7 şedinţe de dans pentru nunta) şi aproape am terminat coregrafia. Urmează data viitoare să terminăm cele 30 de secunde de coregrafie rămase, în 6-a şedinţă urmează să facem vals vienez pentru nuntă şi în ultima şedinţă să repetăm repetăm repetăm şi  iar să repetăm coregrafia pentru nunta. Azi am fost foarte încântat de ei, mai ales că datorită unei greşeli le-am văzut pe chip ceea ce am încercat să le imprim lor şi încerc să le imprim multora cu foarte mare chin de foarte mult timp, UN ZÂMBET ADEVĂRAT şi bucurie în dansul lor. Marea mea dilemă este de ce a trebuit să greşească un pas pentru a ajunge aşa. O să anchetez! Şi ca să nu uit, ei dansează la nunta “Can’t Take My Eyes Off You”.dansul nuntii

Ciprian şi Iulia

au format ultimul cuplul din weekend, ei sunt cursanţii mei de peste un an de zile.

Chiar dacă nu am avut norocul să îi am la cursuri ca să îi pregătesc pentru nuntă, ei au venit împreună cu un alt cuplu, George şi Andreea pentru a căror nuntă au trebuit să se pregătească. Chiar dacă a fost în septembrie anul trecut aş dori să menţionez că au avut un moment cu adevărat fascinant,. 80% din coregrafie fiind sincron şi restul de 20% au dansat doar George şi Andreea. Un moment foarte foarte reuşit, dar ce ne puteam aştepta după 8 luni de dans? Ne puteam aştepta la DOUĂ momente de dans! Ceea ce au şi făcut, undeva după miezul nopţii, cele două cupluri şi-au făcut iar loc pe ringul de dans pentru a dansa un tango. Toată coregrafia a fost sincron şi chiar cu schimbări de parteneri, moment în care, din auzite, publicul a fost în delir! Am vrut doar să le fac introducerea Iuliei şi a lui Ciprian deoarece am o impresia că despre ei tot o să vorbesc pe acest blog. Merită să mai menţionez că este şi primul meu cuplul din categoria “casual” care a decis să facă slow-fox de plăcere. Sunt foarte mândru de ei şi sper că în curând după mai multe şedinţe să am şi acordul lor să pun un clip pe blog.

Vă doresc un început de săptămână cât mai în forţă!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.