Vichy Coman
13419085_1131630723544763_1971274484140299657_n

Am fost atrasă încă de mică de tot ce înseamnă arta: fie  dans ,gimnastică ,teatru , pictura sau design ,eu am  fost atrasa ca un magnet de ele ,simteam ca fac parte din viata mea .Tatal meu mi-a insuflat acest lucru frumos in viata mea ,el m-a facut de fapt sa ma descopar .
Viata bate filmul –
Viata mi-a dat posibilitatea sa le incerc pe toate ,ceea ce am si facut .M-am lasat condusa de curiozitatea ce o aveam de mica catre arta frumosului si am descoperit lucruri minunate ,simteam o deschidere catre o alta lume .

Cum parintele iti indruma pasii ,fara ca tu sa-ti dai seama

A fost suficient sa ma invite la dans intr-o seara de revelion si am simtit deja placerea dansului. Am fost  invitata la dans pe o melodie de vals si deodata s-a aprins in inima mea ceva .Ma conducea atat de frumos, ca traiam in bratele lui ca o adevarata printesa ,dansam cu atata ușurință de parca stiam pasii ,dar de fapt el conducea frumos partenera lui in dans ,iar din acel moment am iubit si mai mult dansul .

Pasiunea si dorinta isi spune cuvantul :

La început am ales baletul ,apoi am urmat gimnastica ,am continuat cu dansul modern la trupa din cadrul scolii .

Am incercat si alte sporturi ,am vrut sa cunosc din fiecare sport cate ceva ,sa stiu ce mi s-ar potrivi  cel mai bine . Am facut o perioada si atletism, handbal , canotaj si totuși am ales dansul .A fost cel care m-a atras cel mai mult și a rămas pana in prezent adevărata mea iubire.

Antrenorul isi iubeste cu adevarat meseria :

Dupa o perioada ,am fost aleasa in trupa scolii gimnaziale si am fost foarte fericita .Antrenorul a fost cel care m-a ajutat enorm, mi-a întins mâna de care aveam nevoie pentru a mă ajuta și a- mi da încredere în mine ,sa-mi dezvolt talentul și sa ma simt pretioasa in dans ,alaturi de trupa din care faceam parte . Îmi plăcea din ce în ce mai mult să intru sa dansez in scenă .Parcă pluteam pe ritmurile muzicale, zâmbetul nu -mi lipsea și sclipirea din ochii nostri erau evidente .Se simtea in jurul nostru adevarata pasiune si dragoste ce emana din noi atunci cand dansam in ring si asta se datora acestei doamne Tina – profesor de sport la Scoala Generala nr 78 , ii placea ce facea fiindca isi iubea cu adevarat meseria si vedea prin noi realizarile ei ca profesor .A reusit sa ne faca sa ne descoperim si mai mult pasiunea pentru dans  ,era ca o magie pentru mine , să traiesti si sa te exprimi prin dans ,simteam ca face parte din viata mea .

Am descoperit si mai mult placerea de a dansa

Am participat la numeroase spectacole, concursuri și festivaluri,unde ne-am bucurat de multe premii  .Dupa un timp ,visam să -mi fac o trupă de dans cu prietenele mele și să dansăm la  micile noastre petrecerile .
Multe lucruri frumoase au urmat in viata mea ,apoi in viata noastra de familie ,venind in intampinare un flacau frumos ,avand si el de mic aceasta deschidere pentru dans iar putin mai tarziu catre informatica fara ca noi sa-l obligam in vreun fel sau altul .Si-a  descoperit de mic pasiunea catre cele doua lucruri total diferite ,dar stie sa le imbine foarte bine .Acesta este meritul lui ,a stiut ce este frumos pentru viata lui si sigur si-a facut alegerea cea mai potrivita .

Copilul alaturi de mama

În prezent ,pentru ca dragostea de dans este si va ramane tot timpul in sufletul meu ,am hotarat sa punem bazele unei frumoase scoli de dans alaturi de fiul meu Adrian Alexandru Coman – pe nume  Lotus Dance  ( Floarea  de Lotus semnifica  puritatea si perfectiunea ,ea se ridica gratios din pamantul ud, mai frumoasa decat orice si exprima bucurie si puritate) .Din punct de vedere ezoteric, floarea de lotus ne încarca spiritual si ne ofera splendoare exterioara, aratandu-ne adevarata fata a realitatii ,parca imi spune ceva cu realitatea acestei scoli .

Va invit sa cunoasteti familia Lotus Dance :

Va invit să cunoasteti familia noastra Lotus Dance ,cu cele mai minunate activitati ce le desfasuram in cadrul scolii noastre de dans ,le oferim cu drag o copilarie frumoasa tuturor copiilor ,ne bucuram de fiecare data de superbele noastre spectacole , concursuri si festivaluri la care suntem mereu prezenti si ne mandrim de toate aceste reusite alaturi de elevii nostri .

Dansul schimba viata

Va pot inpartasi cateva secrete ale multor tineri ce si-au dorit sa schimbe ceva in viata lor .Au venit sa invete sa danseze ,sa cunoasca cate ceva din arta dansului ce ii fac sa devina alte persoane .

Dansul aduce o schimbare benefica in cuplu .

Sunt foarte multi tineri ce isi doresc sa faca un sport si isi gandesc un program bine organizat alaturi de noi .Isi doresc sa invete sa danseze ,sa se simta bine in pereche cu sotul/sotia ,sa cunoasca multe stiluri de dans si nu in ultimul rand ,atmosfera frumoasa care o gaseste la noi in echipa .

Foarte multe cupluri se pregatesc pentru dansul mirilor ,momentul cel mai asteptata din viata lor ,luand cursuri cu mult timp inainte si ajung sa-si creeze un moment frumos la nunta lor .

Suntem fericiti ca familia noastra s-a inmultit

De  5 ani face parte si Pavel Cristian – viitorul meu sot ,de ceva timp partener de dans cu numeroase competitii de seniori ,unde ne mandrim de toate realizarile noastre ,in putinul timp care il avem  la dispozitie .Satisfactia noastra e mare ca am format o familie de dansatori si pe langa noi am mai format si alte  cupluri ce fac parte din trupa scolii noastre de dans .Sunt  Tineri si Nelinistiti – se numeste ” Trupa Star Dance ” de care ne bucuram extraordinar de mult pentru reusitele lor .Au participat chiar si la competitii de vals vienez – Trofeul Titus Munteanu , simtindu-se minunat printre marile figuri ale dansului romanesc si international si traind ca niste vedete  ,asa cum ne dorim noi .

Schimba-ti viata alaturi de copilul tau

Au inceput sa invete odata cu copii lor la grupa ” Parinti – Copii ” dupa care au urmat ,fiecare pe drumul lor, cursuri separate de dans  . Ne mandrim de reusitele lor si speram sa ne urmeze cat mai multi pasii si dorim sa aratam ca dansul nu are varsta .

În tot acest timp al vietii mele de pana acum ,am inteles , ca dacă iti doresti cu adevărat ceva ,trebuie să lupți sa muncesti ,sa te implici din ce in ce mai mult pentru fi mai bun si cu siguranta vor veni si rezultatele pe care le aștepți !
Incercati si voi si nu veti regreta !