Instructori de dans
13419085_1131630723544763_1971274484140299657_n Vichy Coman

Am fost atrasă încă de mică de tot ce înseamnă arta: fie dans, gimnastică, teatru…

adrian coman Adrian Coman

Adrian Coman, predau de la vârsta de 16 ani și dansez de la 9 ani. Ca orice puști, la început dr …

La școala Lotus Dance, ne mândrim cu instructori de dans capabili să vă învețe indiferent de nivelul de pregătire cu care veniți.

În primul rând, suntem o familie. Nu mă refer la faptul că eu și cu mama mea predăm împreună, ci la faptul că noi nu privim Lotus Dance ca pe un club sportiv, ci ca pe o familie, familie în care ne ajutăm unii pe ceilalți să avansăm, să învățăm și să descoperim lucruri noi și interesante.

Oferim cursuri de dans pentru mai multe categorii de persoane. Școlari, preșcolari, adolescenți și adulți în diferite stagii de pregătire: începători, intermediari, avansați și performanță.

Nouă, celor de la Lotus Dance, ne place să învățăm lumea să danseze! Suntem instructori de dans. Ne place dansul, este viața noastră și ceea ce dorim este să împărțim cu toată lumea magia dansului.

instructori-de-dans-lotus-danceSuntem prietenoși, iubitori și sociabili, ne place să întâlnim lume nouă și mai ales când vedem cât de mult îi poate ajuta dansul. Dansul te ajută să iți menții formele și te face să privești viața într-un mod diferit. Cea mai mare bucurie este să împărtășim bucuria și iubirea pentru dans cu persoanele care vor să danseze și să învețe de la noi.

Am înființat Școala de Dans în 2006, începând mic și ușor într-o sală de sport a unei școli generale, mai târziu ne-am deschis încă un punct de activitate la o altă școală.

Nu a trecut mult timp și nevoie de spațiu și extindere și-a spus cuvântul, un al treilea punct de lucru a fost deschis la Asociația Prietenia.

În final am ajuns să închidem toate aceste puncte de lucru pentru a deschide unul mai central și mai mare, dotat cu aer condiționat, dușuri, vestiare, sistem audio de calitate, multe multe oglinzi și, bine înțeles, instructori de dans profesioniști.

Aici ne găsiți pe noi acum, Strada Popa Stoica din Farcaș nr 92! Sala de la Baba Novac/Alba Iulia! Vă așteptăm.