De după weekend
969941_550058281722044_787156238_n

A trecut încă o săptămână la Lotus Dance și un weekend foarte special pentru noi. Până să vorbesc de weekend vreau să vă prezint cele trei cupluri care au avut nuntă în acest weekend și mi-au atrat atenția:

Anamaria și Răzvan

Au început să ia cursuri de dans de grup la noi cam în luna Mai cu toate că eu vorbisem cu el prin e-mail de prin Martie. La început cei doi au vrut să danseze doar un simplu vals, dar probabil văzând că se descurcă destul de bine cu pașii când am început să facem cursurile particulare penru nuntă au decis să danseze și un tango. În final a ieșit un vals elegant și frumos și un tango plin de pasiune și scântei :)

Ștefania și Alexandru

Au început să ia cursuri de dans cam pe ultima sută de metrii, au ales pachetul de 6 ședințe și au pregătit un dans pe o melodie mai specială. Ceea ce mi-a atras atenția asupra lor a fost dorința de a se evidenția și de a dansa cât mai bine! Au repetat și separat și au fost chiar la restaurant să mai exerseze puțin. În final le-a ieșit un dans pe care probabil îl pot numi cel mai plăcut de privit pentru anul 2013!

De la cursanții care au avut nuntă și vor să conteste acest lucru aștept o filmare!! :)

Bogdan și Georgiana

Ultimii, dar nu și cei din urmă, sunt probabil cei mai dragi cursanți pe care i-am avut de când predau. Este vorba de zeul mării, Bogdan, și micuța sirenă, Georgiana. Drumul nostru s-a intersectat anul trecut prin Iulie când discutam cu Bogdan pe tema referendumului pe facebook :) Ușor ușor ne-am împrietenit și am ajuns să discutăm și despre nunta lor care urma să aibă loc peste un an. Au trecut lunile și s-au înscris la cursurile de dans pentru grup. Au mai trecut câteva luni și a început marea veselie! Bunii mei prieteni au ales să facă pentru nuntă un colaj cum nu am mai făcut până acum! 9 minute de dans nebun și funny, neapărat de specificat funny :))

 

557653_564877703553404_1640156762_n

După cum am zis, ne-am împrietenit foarte mult pe parcusul acestui an și am avut plăcerea să fim și invitați la nunta lor care a avut loc la Abasad’or, în ciuda unor probleme la mașină am ajuns la timp la local chiar dacă am ratat slujba de la biserică. O nuntă superbă cu tema: marea! Mesele purtau numele unor insule și decorațiile erau specifice: marinari, pescăruși și câte un far la fiecare masă. Dansul lor a fost un real succes mai ales că nimeni nu cred că se aștepta de la Bogdan să presteze un așa spectacol!!
Ca să nu terminăm seara și articolul prea repede am decis să mergem și să dansăm la nunta lor! Am avut-o ca și complice pe mama lui Bogdan, Dna Velea Simona. Cei doi au fost foarte încântați de intrarea noastră și momentul a fost apreciat la maxim!!

Felicitări mirilor și casă de piatră!

 

Sursă foto: http://www.fotodumbrava.ro/

  1. Bogdan Velea spune:

    Multumim pentru gandurile si cuvintele frumoase (sau funny, neaparat de specificat funny) :D

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.