Pe locuri, fiți gata, dans!

De astăzi începem cursurile de dans!

Abia aștept să dansăm, să învățăm noi pași de dans și să ne bucurăm din plin de revederea noastra.
Prea multe zile am stat acasă și de foarte multe ori îmi venea să dansez pe muzica pe care o ascultam la TV.

Sunt convinsă că și voi fără să vreți ați început prin casă să dansați și mai ales acum în perioada sărbătorilor de iarna ați avut marile ocazii să vă distrați alături de prieteni, rude și ați pus în practică câte ceva ce ați învățat la cursurile noatre.

În acest nou an vom descoperi împreună cu mic cu mare noi pași de dans și ne vom distra împreună descoperind că dansul este o mare pasiune a noastră, a tuturor și o mare dorință de a învăța cât mai multe lucruri plăcute din arta dansului.

Suntem încântați să vă învățăm să dansați, fie vals sau tango, fie salsa sau cha cha. Intenția noastră este să vă arătăm că viața fără dans nu este o viață trăită din plin. Chiar pentru care ce nu știu să danseze, este o plăcere a nostră să vă învățăm să dansați să descoperiți alături de noi plăcerea dansului. La un moment dat iți vei da seama că totul este atat de simplu iar dacă întalnesti un mic obstacol sau o neclaritate vei avea antrenorul alături ți îți va arăta tot ce trebuie să cunoști, să-ți ofere curaj, să-ți deschidă inima, să-ți îndrume pații către dans.

Ai făcut o alegere bună gândindu-te la tine, la voi ca pereche și veți constata că nimic în viață nu te poate ține să inveți să dansezi. Iar pentru cei noi-însurăței, clipa mult dorită este aproape și nu știți cum să vă descurcurcați, noi vom fi primii ce vă putem oferi serviciile necesare pentru învățarea unui vals sau tango sau dacă luați din timp totul puteți pregăti foarte bine și un colaj la deschiderea nunții voastre.

Cele mai speciale momente din viața ta, le vei trăi din plin și vă veți simți speciali și relaxați că totul va ieși așa cum v-ați propus, în timp ce invitații voștri o să se bucure din plin la apariția voastră la această surpriză.

Satisfacția este și mai mare când descoperi plăcerea de dans și va fi așa cum iți dorești tu, alături chiar de partener/ă .

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.